Over mij

Nienke van Haare Heijmeijer

Nienke van Haare Heijmeijer,

fotografe van Anportretten- Fotografie

Sinds 2004 ben ik gestart met Anportretten-fotografie. Daarnaast ben ik hockey trainer/coach van jeugd lijnteams en Dames 1 bij Hilversumse hockeyclub.

Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, ze op hun gemak te stellen, plezier te maken en dan met elkaar een geweldige shoot te doen. Ook met hele gezinnen is het erg leuk om te fotograferen!

Op de sportvelden voel ik mij als een vis in het water voor het maken van mooie actiefoto’s, instructiefilms en wedstrijdfilms (voor individuele ontwikkeling of bijv. aanmelding voor buitenlandse universiteiten).

Oude foto’s omzetten naar nieuwe look, creatief bewerken van foto’s, productfotografie voor bedrijven of impressie van bedrijven zelf, maken voor mij het totaal plaatje van fotografie compleet.

Met Anportretten heb ik een samenwerking, hier komen fotografie en schilderkunst samen. We maken foto’s van o.a. huisdieren en Anneke Jongelie maakt schilderijen van de dieren. Daarnaast schildert zij in opdracht en maakt bijzonder eigen werk. Zie haar website.

%d bloggers liken dit: